tentoonstelling zwolle vertelt in zwolle-zuid

tentoonstellingen > zwolle vertelt in zwolle-zuid

Tentoonstelling Zwolle Vertelt in Zwolle-Zuid

IJsselcentrale Harculo vroeger
opening Winkelcentrum Zwolle-Zuid

Deze tentoonstelling laat diverse beeldverhalen zien in fotografie en audiovisueel beeld van wijkbewoners (ouderen, jongeren, amateurs) maar ook leerlingen en studenten hebben samen gewerkt binnen dit project om te komen tot beeldverhalen over Zwolle-Zuid.

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het verzamelen en verbeelden van alle verhalen in de wijk. Tegelijkertijd werken wijkbewoners en studenten van Toegepaste Gerontologie Windesheim binnen LivingLab aan het project Goed Leven in Zwolle-Zuid. Beide projecten versterken elkaar door samen te werken en uit te wisselen van ervaringen en het verbeelden van de verhalen.
De reizende tentoonstelling Zwolle Vertelt en De Stad Vertelt zal dan zeker ook Zwolle-Zuid aandoen na 24 september 2018.

Hier is alvast een voorproef met twee korte films van Sefanja Jongkind over de masterclasses op JenaXL en OBS De Marshof:


 

De vakjury heeft de selectie gedaan en een aantal beeldverhalen uitgekozen die de wijk goed weergeven in fotografisch en audiovisueel beeld.